Om Viskan Spa

Setedybde – Dypere enn konkurrentene

Å bade ute om vinteren er kanskje det beste badet du kan gjøre. Men da er det viktig at du sitter godt og lener deg tilbake med vann over skuldrene – ellers blir det kaldt. At vi i Skandinavia også er litt høyere gjør design og setedybde ekstra viktig. Derfor er et Viskan spa-bad litt dypere enn de andre badene på markedet – prøv det ut og se selv.

Unikt pålitelig system - lange varme bad hele året

Vi bruker Balboa watergroup som leverandør av kontrollsystemer. I tillegg til å velge å bruke titaniumvarmere, for lengre levetid på varmeapparatet, på de fleste av våre spa, har Balboa også utviklet et unikt kontrollsystem for oss. Her kan du kjøre massasjepumpene samtidig som varmeren varmer opp badevannet ditt. Dette er et must i vårt nordiske klima. Hvis ikke, mister vannet temperatur veldig raskt – uavhengig av hvilken isolasjon du har på siden av badekaret.

Shell – Markedets tykkeste brett

Det viktigste i et boblebad er skallet. Udiskutabelt. Derfor har vi valgt å investere i markedets tykkeste skallplate, fra den beste leverandøren. Skallskiven er mer enn dobbelt så tykk som normalt og laget av både akryl og abs, for best styrke og fleksibilitet. Skiven er forsterket med flere lag polyuretan (PUR) for maksimal styrke. Dette reduserer også lyden og fungerer som et ekstra lag med isolasjon og er mye bedre for miljøet enn tradisjonell glassfiberarmering.

Isolasjon – Energibesparende og sp-testet

Viskans badestamp er dokumentert å være energieffektiv, takket være flere lag med isolasjon og luftsperrer samt at vi gjenbruker varmen fra badestampens pumper. En annen fordel med vår isolasjon er at spaene er svært servicevennlige og enkle å vedlikeholde, noe som kan spare deg for mange tusen kroner i fremtiden. Lav energikostnad + servicevennlig = best mulig driftsøkonomi. Isolasjonen på våre runde bad, Donsö og Spatunnan mangler den lydabsorberende isolasjonen, men isolasjonsevnen er den samme som S- og V-serien.

Rent vann (acs) – Renere enn drikkevann

Ferskt og rent vann er en forutsetning for at du skal kunne nyte og nyte boblebadet ditt. For å oppnå så rent vann som mulig med minimal bruk av ulike kjemiske produkter, har vi utviklet et unikt system; Aqua Clear System. Her er vi unike med antibakteriell slange, AOP – avansert oksidasjonsprosess (ozon og UV-C lys som, når det kombineres riktig, skaper den kraftigste, ikke-kjemiske, rensingen av drikkevann), kraftige filtre og en energibesparende og programmerbar sirkulasjonspumpe.

Kvalitetskomponenter – Detaljer utgjør forskjellen

Det er de små tingene som tetninger, o-ringer, pakninger og til og med silikon og lim som utgjør en stor forskjell. Å bruke de riktige produktene til riktig formål er helt avgjørende for hvor godt boblebadet ditt vil vare. Vi bruker Viton-tetninger til pumpene, som er omtrent fire ganger bedre enn tradisjonelle EPDM-tetninger. På de fleste av våre spa bruker vi en mye sikrere monteringsmetode når det gjelder massasjestrålen som eliminerer silikon og mutter og dermed lekkasje på grunn av dårlig eller utdatert silikon og/eller plastmutter.

Separat programmerbar sirkulasjonspumpe

Vi har valgt å bruke en egen programmerbar sirkulasjonspumpe i alle våre modeller. Grunnen til det er at du får et roligere bad med lavere energikostnader og hvor du kan styre hvor ofte vannet skal filtreres, fra 4 til 24 timer. Slitasjen reduseres også på andre pumper da disse kun brukes til vannmassasjen.

Lokk - Markedsleder

Vi har også et av markedets desidert beste lokk – og varmen stiger som kjent oppover. Vårt lokk er tykt og laget av en høydensitets celleplast, som i motsetning til de fleste andre lokk på markedet også har svært gode isolerende egenskaper etter noen år.